Nieuws
Nieuws & Social Media
Het laatste nieuws

Compass Group en onze merken staan regelmatig in de spotlights. Hieronder vindt u onze persberichten en publicaties van de afgelopen tijd.

13-08-2018

Catering en Grootkeuken

COMPASS GROUP BELGIUM UITGEROEPEN TOT TOP EMPLOYER 2018

Compass Group Belgium ontving recent de award Top Employer 2018, als enige werkgever in zijn sector. Het Top Employer Institute erkent wereldwijd bedrijven die hun medewerkers de kans geven om zich maximaal te ontplooien, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. De award is een mooie bekroning voor het bedrijf, dat met 2000 medewerkers en een omzet van 170.000.000 een toonaangevende speler is op de foodservicemarkt. Compass Group Belgium is verheugd en is ervan overtuigd dat de titel ook een positieve invloed zal hebben op de partners waarmee hij samenwerkt.

beeld4_artikel4

Compass Group Belgium is de cateringexpert die jaarlijks 150.000 maaltijden bereidt voor bedrijven en overheidsinstellingen (onder het merk Eurest), scholen & universiteiten (onder het merk Scolarest) en zorgcentra (onder het merk Medirest). De groep viel in de smaak dankzij de uitstekende voorwaarden die medewerkers genieten. Vooral bredere hr-beleidsaspecten scoorden goed zoals het rekruteringsbeleid, de werkplanning, de opvang van nieuwe werknemers, de vele opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, het per-formantie management, de ontwikkeling van leiderschap, de aandacht voor carriereplanning, verloning en een aangename bedrijfscultuur.

Compass Group Belgium creëert een positieve en creatieve omgeving, die aanzet tot individuele groei. De groep maakt elk jaar een nieuw opleidingsplan dat elke medewerker in de organisatie aanspreekt. Dit kan interne & externe opleidingen bevatten, maar ook online trainingen, traineeships, coachingprogramma's, stages, mentoring en persoonlijke trainingsprogramma's. Het bedrijf organiseert ook inspirerende workshops, zoals een masterclass vegetarische keuken, de geheimen van de mediterrane keuken en een aantal kooksessies met Lionel Rigolet, chef van sterrenrestaurant Comme chez Soi. De opleidingen en workshops stimuleren niet alleen de creativiteit, maar ook het welzijn van de medewerkers. Want hoe beter zij zich voelen, hoe beter de service naar de opdrachtgevers en hoe gelukkiger hun consumenten. Lekker en gezond eten, klaargemaakt door be-kwame en passionele werknemers. Daar draait het om bij Compass Group Belgium. De chefs selecteren de beste ingrediënten waarmee ze elke dag heerlijke gerechten bereiden voor bedrijven, scholen en zorgcentra. De groep zet voorts ook technologie en innovatie in om iedereen maximaal gemak en comfort to bieden. Door te investeren in slimme IT-oplossingen zoals platformen en applicaties, maken ze het leven van werknemers en klanten een stuk eenvoudiger en zorgelozer. Daarnaast helpt de technologie ook om beter to communiceren, informeren en sensibiliseren. Mensen inspireren en feelgood-momenten creëren, dat is essentieel voor Compass Group Belgium. Door het samen-brengen van de juiste ingrediënten, scheppen ze omgevingen waar mensen zich goed voelen. Die filosofie passen ze ook toe op hun eigen mensen, die ze stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. De Top Employer-titel is een bevestiging van hun aanpak en een stimulans om de ingeslagen weg to blijven volgen.


Nieuws & Persberichten overzicht