gezondheid-hoofdbeeld
Hoe werken wij
Gezondheid, veiligheid en milieu

 

 

Veiligheid staat voorop. Nieuwe risico’s worden direct onderkend en zo snel mogelijk aangepakt. Wij houden ons aan de wet- en regelgeving, verzorgen opleidingsprogramma’s over gezondheid en veiligheid, voedselveiligheid en milieubeheer en bewaken we de cultuur op het gebied van HSE (health, safety and environment, oftewel gezondheid, veiligheid en milieu). Voor al onze medewerkers staat veiligheid altijd voorop, wat hun functie ook is.

Duurzaam ondernemen

HSE

Health Safety Environment (HSE) begint bij onszelf en met een systematische aanpak van de bedrijfsprocessen. Alle HSE-systemen en geïmplementeerde processen worden gedocumenteerd en voortdurend gecontroleerd. Zo verbeteren we ons gedrag in elk onderdeel van de organisatie en werken we dagelijks aan het verder verstevigen van onze cultuur op het gebied van gezondheid en veiligheid.

Onze uitgebreide auditprogramma’s en ontwikkelingsystemen zijn volledig geïntegreerd in ons dagelijks werk. Zo garanderen we een optimale naleving en stimuleren we positief gedrag.

Hoe-werken-wij---HSE
Hoe-werken-wij---ISO-keurmerken

ISO keurmerken

Onze heldere regels en procedures worden duidelijk gecommuniceerd en zorgvuldig nageleefd. Zo garanderen we dat onze dienstverlening niet alleen correct is, maar ook aansluit bij de wettelijke verplichtingen.

Al onze locaties zijn volledig gecertificeerd met ISO 9001 (kwaliteitsbeheer), ISO 14001 (milieubeheer) en ISO 22000 ( food safety).

Onze bedrijfsvideo

Compass Group

'Connect with people. Inspirate through food. Create solutions.
Live our promise'