innoveren_-_hoofdbeeld
Hoe werken wij
Innoveren, inkopen, bereiden en opdienen

 

 

De gasten en de doelen van onze opdrachtgevers staan bij ons centraal, ook bij de ontwikkeling van nieuwe producten, merken en diensten. De eerste dag van het contract is voor ons ook de start om de bestaande dienstverlening middels bewezen methodieken continu te verbeteren. Wij leveren innovaties en concepten die de betrokkenheid van opdrachtgevers en gasten vergroten, hun loyaliteit stimuleren en zorgen voor meer tevredenheid.

Toeleveringsketen

Even belangrijk als de kwaliteit die we bieden is een verantwoorde toeleveringsketen. Compass Group koopt goederen en diensten in bij kleine lokale specialisten tot grote internationale organisaties.

Toeleveringsketen
Service-met-een-glimlach

Service met een glimlach

We doen er alles aan om u de beste gerechten  te serveren, waarbij de veiligheid en welzijn van uw medewerkers altijd voorop staan. Een zorgvuldige bereiding is daarbij van het grootste belang. Onze mensen beschikken hiervoor over alle benodigde faciliteiten en worden bovendien optimaal opgeleid.

Behalve veiligheid en gezondheid is ook de kwaliteit van onze service voor ons een belangrijke prioriteit. Al die lekkere en voedzame gerechten worden met een glimlach geserveerd door onze medewerkers, die ervoor zorgen dat het uw medewerkers aan niets ontbreekt.

Onze bedrijfsvideo

Compass Group

'Connect with people. Inspirate through food. Create solutions.
Live our promise'