klanttevredenheid-hoofdbeeld
Hoe werken wij
Klanttevredenheid

 

 

De relatie met onze opdrachtgever is altijd gebaseerd op wederzijds vertrouwen en integriteit. Allebei hebben we er belang bij dat de kosten laag blijven en dat de tevredenheid over onze dienstverlening zo hoog mogelijk is. Juist daarom is samenwerking zo belangrijk.
Aan iedere relatie moet gewerkt worden om deze goed te houden. Al onze accounts worden daarom door een toegewijde Operations Manager en Business Manager beheerd. Zij zijn verantwoordelijk voor de klanttevredenheid. Het team werkt aan het optimaliseren van de service door een verregaande samenwerking.

Wij inventariseren continu de tevredenheid van onze gasten en opdrachtgevers en passen op basis daarvan ons beleid en onze diensten aan.

De Business Manager bespreekt met u:
• welke ontwikkelingen er spelen in uw organisatie
• hoe we gaan inspelen op deze ontwikkelingen
• wat u verwacht van onze dienstverlening
• welke kansen, trends of verbetermogelijkheden we zien voor uw organisatie

 

Strategische-relaties
Communiceren

We communiceren open en eerlijk over wat goed gaat en wat verbetering behoeft. Uw feedback nemen we op in ons actieplan en vertalen we naar concrete verbeterpunten. In samenwerking met de Operation en Business Manager wordt het actieplan samengesteld, eventueel aangepast en uitgevoerd. Op die manier bewaakt ons management de kernwaarden van uw dienstverlening, op alle onderdelen en gedurende de gehele samenwerking.

We kunnen het alleen over kwaliteit hebben als we weten wat dat inhoudt en als we mensen kunnen inspireren om uit te blinken. Daarom zijn de volgende methodieken in het leven geroepen voor een optimale klanttevredenheid.

Compass Service Framework (CSF)
Compass Group PLC - het moederbedrijf van Compass Group Belgilux - gebruikt een wereldwijd servicemodel, waardoor de support services in alle landen op dezelfde manier worden aangestuurd. Dit CSF waarborgt de kwaliteit en de prestaties van onze dienstverlening.

Centre For Excellence (CFE)
We gebruiken het CFE-programma om de kwaliteit van onze dienstverlening te bewaken en te verbeteren. De managementprocessen, service en operationele uitvoeringen van locaties worden uitgebreid getoetst, waarna de locaties kunnen worden gecertificeerd als een Centre for Excellence. Zo’n vestiging geldt vervolgens als een voorbeeldlocatie binnen onze organisatie. Het CFE-programma wordt wereldwijd ondersteund door Compass Group PLC met internationale tools, trainingen en programma’s.

methodes

Onze bedrijfsvideo

Compass Group

'Connect with people. Inspirate through food. Create solutions.
Live our promise'