Eurest---basisbeeld
Wat doen wij
Eurest

Connecting people through food. Mensen inspireren en feelgoodmomenten creëren, dat is essentieel voor Eurest. We willen van elk moment een waardevolle belevenis maken, met food als de verbindende factor. Door het samenbrengen van de juiste ingrediënten, scheppen we een omgeving  waar mensen zich goed voelen.

Gezonde, gemotiveerde medewerkers zijn goud waard

Het restaurant moet een plek zijn waar mensen graag zijn: een multifunctionele ruimte waar je samenkomt om te eten, te praten en te recreëren. Het restaurant draagt bij aan de meerwaarde van uw bedrijf; het is een plek waar mensen graag werken, verblijven, ontspannen en vergaderen.

 

 

Workplace wellbeing

Onze visie op ‘workplace wellbeing’ – het gevoel van welbevinden van uw medewerkers - is gebouwd op vier pijlers: food, community, ownership en storytelling. De synergie tussen deze pijlers leidt tot een werkomgeving waar medewerkers graag verblijven, zich thuis voelen en uitmuntende prestaties kunnen neerzetten, elke dag weer.

Eurest-Workplace_wellbeing
Eurest_-_Gezond_eten_en_drinken

Gezond eten en drinken

Een goede maaltijd is niet alleen lekker, maar ook gezond. En moet voldoen aan de verwachtingen van medewerkers en opdrachtgevers. Daarom denken we mee met onze klanten en zijn onze ontwikkelingsteams en chefs steeds op zoek naar nieuwe ingrediënten, recepten, methoden en technieken. 

Ons aanbod van eten en drinken bestaat uit lekkere, verse ingrediënten die worden ingekocht op basis van stevig verankerde MVO-pijlers.

 

Onze medewerkers

Onze medewerkers hebben plezier in hun werk. Alles wat ze doen, doen ze met liefde voor het vak en professionaliteit. Ze zijn goed opgeleid en spelen op een proactieve manier in op uw wensen en die van uw medewerkers. Ze bewaken de HSE-principes door risico’s aan te pakken en de relevante wet- en regelgeving strikt na te leven.

CGB_KvM_our_employees_1920x1080_60%
Eurest---Uw-doelstellingen-zijn-ons-vertrekpunt

Uw doelstellingen zijn ons vertrekpunt

Er zijn veel redenen om met Eurest in zee te gaan. Een extra voordeel is dat we een mondiale organisatie zijn met een sterke lokale inslag. Zo profiteert u van de grootschaligheid van Compass Group PLC waar Eurest onderdeel van uitmaakt. Tegelijkertijd kunt u rekenen op de persoonlijke service van ondernemende mensen die uw markt, bedrijf en cultuur kennen. Het gevoel van welzijn onder uw medewerkers vinden wij belangrijk! Het restaurant van Eurest is een plek waar je letterlijk kunt ‘ont-moeten’, om even tot rust te komen in een andere sfeer. Heerlijk lunchen, ontspannen en bijpraten met collega’s. Maar ook om te werken in een relaxte sfeer, te vergaderen of gasten te ontvangen.

Onze bedrijfsvideo

Compass Group

'Connect with people. Inspirate through food. Create solutions.
Live our promise'