19079_Website_2
Wij zijn (nog steeds) een top werkgever
Wij zijn (nog steeds) een top werkgever

Compass Group Belgium voor tweede jaar op rij uitgeroepen tot Top Employer
Van Top Foodservicespecialist naar Top Werkgever

Dinsdag 5 februari ontving Compass Group Belgium voor het tweede jaar op rij de Top Employer award. Ook ditmaal werd het bedrijf als enige in zijn sector genomineerd en beloond als geweldige werkgever die, naast een passie voor food, ook een passie voor people tentoonstelt.

Zoals elk jaar bekroonde het Top Employer Institute gisteren ook in België weer een heel aantal bedrijven die hun mensen de kans geven om zich maximaal te ontplooien, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

Een van die werkgevers is Compass Group Belgium, de cateringexpert die jaarlijks 150.000 maaltijden bereidt voor bedrijven en overheidsinstellingen (onder het merk Eurest), scholen & universiteiten (onder het merk Scolarest) en zorgcentra (onder het merk Medirest). De groep viel voor het tweede jaar op rij in de smaak dankzij de uitstekende voorwaarden die de 2000 medewerkers genieten. 

Compass Group’s eindscore ging er 6% op vooruit ten opzichte van 2018, en het bedrijf maakte vooral vooruitgang op vlak van Talent Strategy, Workforce Planning

...

Onze bedrijfsvideo

Compass Group

'Connect with people. Inspirate through food. Create solutions.
Live our promise'