MVO-hoofdbeeld

‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen’

Duurzaamheid

Onze 5 pijlers van duurzaamheid

Als onderdeel van Compass Group PLC, wereldwijd marktleider in food en support-services, hebben we een verantwoordelijkheid naar de wereld om ons heen. Wij hebben de ambitie elke dag een positieve bijdrage te leveren aan een gezonde en duurzame levensstijl van onze gasten en medewerkers. Daarom is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) onderdeel van onze strategie voor duurzame groei.

We zijn er trots op dat we steeds meer duurzame activiteiten binnen onze organisatie oppakken.

Duurzaam ondernemen doen wij samen met onze leveranciers en opdrachtgevers. We gaan uit van prestaties die meetbaar zijn en die passen bij onze doelen. Onze activiteiten zijn gebaseerd op vijf duurzaamheidpijlers: onze mensen, duurzame inkoop, welzijn, milieu en samenleving.

Lees meer over de Corporate Responsibility van onze moeder Compass Group PLC.

Lees meer

Onze mensen

De beste service is alleen mogelijk met een speciaal ingrediënt: onze mensen!

Zij zijn de motor van onze organisatie en dankzij hen kunnen we u de best mogelijke service bieden. Hun passie voor het vak zorgt voor een optimale hospitality, elke dag opnieuw.

Goed contact met gasten en opdrachtgevers is voor ons van essentieel belang, omdat we weten hoe belangrijk persoonlijke aandacht is voor u....

Lees meer

WERKEN BIJ COMPASS GROUP

kok_handschoen_793x529

Meerjarenplan

meerjarenplan

We vinden het belangrijk dat onze mensen in een gezonde en veilige omgeving werken. Nu al werken we met betrokken medewerkers die met trots bijdragen aan onze onderscheidende en betrouwbare food- en support services. Om dit nog verder te verbeteren, hebben we een meerjarenplan opgesteld.

Tussen 2014 en 2020 werken we aan:

  • Het vergroten van de betrokkenheid van medewerkers door het optimaliseren van eigen ondernemerschap.
  • Het continue verbeteren van de veiligheid voor onze medewerkers en gasten op de locaties.
  • Het op peil houden van aantrekkelijk werkgeverschap.

 

Facebook Compass Group Compass Group