Alain is een oude rot bij Compass Group, met meer dan 29 jaren ervaring op de teller. Als Director Operations is hij sinds september 2018 direct verantwoordelijk voor het beheer van al onze restaurants.

"Om de organisatie van onze restaurants te regelen en onze klanten tevreden te stellen moeten onze mensen continu op topniveau presteren. En daar gaan we voor! Wij zijn maar tevreden als de klant dat ook is.
De tijden veranderen en onze mensen moeten vandaag veel commerciëler omgaan met food services dan vroeger. Mijn rol is ervoor te zorgen dat we de juiste strategie volgen en dat onze mensen de nodige skills ontwikkelen om aan die uitdaging tegemoet te komen. Met hulp van onze personeelsafdeling helpen we hen een commerciële attitude aan te leren.

Als foodservice bedrijf hebben we daarnaast nood aan een nieuwe manier van denken om te kunnen concurreren met de externe horecamarkt. Als Operations Director tracht ik intelligente oplossingen te bedenken om tegemoet te komen aan de noden van onze klanten. Meesurfen met de huidige trends volstaat niet. We moeten anticiperen en concepten ontwikkelen die zowel praktisch als creatief zijn."

Alain Crabs Operations Director Compass Group Belgium