Koen vervoegde Compass in 2017 en is verantwoordelijke voor alle Scolarest-sites.

"Ik ben bij Compass Group gestart om mee de schouders te zetten onder het Steamplicity-concept. Vandaar groeide ik door in een managersrol en sinds 2018 ben ik Director voor het Scolarest-segment. Wij beheren keukens in meer dan zestig scholen in heel België.

Voor kleuteronderwijs en de lagere scholen moeten we zorgen voor gebalanceerde maaltijden die voldoen aan alle wetgeving terzake. Voor het middelbaar en hoger onderwijs hebben studenten meer vrijheid, dus kunnen we een eetervaring aanbieden die nauw aanleunt bij ons Eurest-aanbod, met verschillende menus en meer creativiteit.

Mijn takenpakket bevat o.a. het verzekeren van de veiligheid van onze mensen, klantentevredenheid en ook de winstgevendheid van onze sites. Natuurlijk is ook de inzet van onze jeugd m.b.t. klimaat ons niet ontgaan en daarom maken we er werk van om onze duurzame aanpak in schoolkeukens nog te versterken. In het bijzonder proberen we minder vlees aan te bieden, 100g in plaats van 150g per maaltijd, een hoeveelheid die afgevinkt werd door onze diëtisten. Voor onze keuken van de International School of Brussels haalden we het Good Food label en we hebben ook nog ons eigen Energiq-project dat de bewustwording omtrent het belang van gezond eten probeert te stimuleren bij studenten."