handen_op_elkaar_780x1080
Hoe werken wij
Onze mensen

 

 

De beste service is alleen mogelijk met een speciaal ingrediënt: onze mensen!

Zij zijn de motor van onze organisatie en dankzij hen kunnen we u de best mogelijke service bieden. Hun passie voor het vak zorgt voor een optimale hospitality, elke dag opnieuw.

Dat Compass Group Belgium niet alleen tot het uiterste gaat voor zijn klanten maar ook voor zijn eigen medewerkers, bewijst zijn Top Employer-certificering.

WERKEN BIJ COMPASS GROUP

Overname personeel

Wanneer we een nieuw contract aangaan, nemen wij het personeel op locatie over. Compass Group zorgt ervoor dat deze overname goed verloopt. Zo inventariseren we bij de start van een contract zorgvuldig het beschikbare talent met wie we onze samenwerking tot een succes gaan maken. Zodat onze dienstverlening niet alleen ontzorgt, maar ook daadwerkelijk meerwaarde biedt voor u.

Overname-personeel
Carri_remogelijkheden

Carrièremogelijkheden

In een organisatie waarin mensen groeien, groeit de business mee. Daar profiteren we zelf van, maar u zeker ook. Medewerkers van Compass Group die binnen hun functieniveau de beste willen zijn, krijgen daarom volop de gelegenheid om zich te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door hen ervaring te laten opdoen bij verschillende opdrachtgevers of door het bieden van opleidingen en workshops.


Ook mensen die intern willen doorstromen naar een andere functie krijgen bij Compass Group alle ruimte.

Social return

Compass Group neemt medewerkers in dienst die een achterstand hebben tot de arbeidsmarkt. Zo doen ze ervaring op en kunnen ze binnen Compass Group of elders doorstromen naar een vaste baan.
We zetten verschillende sociale engagement programma’s op en werken samen met sociale werkplaatsen, omdat engagement binnen Compass Group zo belangrijk is.

 

Social-return
vitaliteit_en_gezondheid

Vitaliteit en gezondheid

Het is belangrijk dat medewerkers vitaal zijn en plezier in hun werk hebben. Want fitte medewerkers zitten lekker in hun vel, zijn productiever en ook minder vaak ziek. Bovendien zijn gezonde medewerkers scherper, minder gestrest, creatiever en enthousiaster. En dat heeft weer een positief effect op hun collega’s, gasten en opdrachtgevers.

We hebben dus allemaal baat bij vitale medewerkers. Veilig werken heeft dan ook de hoogste prioriteit. We bieden een veilige werkomgeving voor onze medewerkers, waardoor we voldoen aan onze doelstellingen op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. We delen best practices, houden safety meetings en maken onveilige werksituaties bespreekbaar.

Onze bedrijfsvideo

Compass Group

'Connect with people. Inspirate through food. Create solutions.
Live our promise'