Hoe wij koken

Onze keukenfilosofie is vrij simpel. We gebruiken een maximum aan gezonde, voedzame ingrediënten voor onze recepten. Die recepten worden geschreven door onze eigen chefs. Wist je bijvoorbeeld dat we ongeveer 300 recepten hebben voor spaghettisaus, elk gebaseerd op de smaak van een bepaalde regio, klant of chef?
Dat toont in een notendop met wat voor passie wij met eten bezig zijn.

Onze keukenprincipes

Iedereen bij Compass - van de Managing Director tot de jongste chef - heeft een oprechte en stuwende passie voor geweldig eten. Dat is onze dagelijkse focus.
Onze mensen volgen onze keukenprincipes tot de letter om ervoor te waken dat we enkel de beste, gezondste en lekkerste maaltijden serveren aan onze gasten. Menus worden ingepland met een oog voor het seizoensaanbod. Waar mogelijk gebruiken we een maximum aan bio- en gezonde alternatieven.
Daarnaast houden we ons aan de strikste normen m.b.t. voedselveiligheid en voedselhygiëne, met richtlijnen die niet voor interpretatie vatbaar zijn voor elke medewerker en regelmatige deep-dive checks door interne en externe inspecteurs.

Our Food - Kitchen Principles - Food Thermometer

Onze visie op eten

Voor ons moeten eten gewoon lekker, gezond en voedzaam zijn. Ons eigen Food Forum tests al onze gerechten en hun individuele ingrediënten op regelmatige basis uit om ons hoge kwaliteitsniveau te handhaven. Onze vier diëtisten zorgen ervoor dat alle basisnoden m.b.t. voeding in onze recepten verwerkt zijn en dat we zoveel mogelijk ongezonde vetten, suikers en zouten vermijden. We leveren een gevarieerd aanbod met aandacht voor de noden en wensen van al onze gasten!

Een groeiend aantal Compass sites maakt gebruik van YouMeal. Een platform dat ons toelaat om onze gasten een volledig overzicht te tonen van alle ingrediënten van een bepaald gerecht, inclusief alle voedingswaarden, allergenen, enz.

Our Food, tasters at work Food Forum