Ontdek onze concepten

The Workshop

U wil uw mensen een eetoplossing bieden buiten de klassieke kantooruren? Of ontbreekt het aan ruimte om een klassiek bedrijfsrestaurant in te bouwen?  Dan is The Workshop de perfecte oplossing!

Tom & Della's

Onze Tom & Della's maaltijden worden elke dag vers en met de hand bereid door echte chefs, in ons eigen atelier, met echt goede producten. Na online bestelling via een webwinkel worden ze aan huis geleverd per gekoeld transport. Zo blijft de smaak en versheid gegarandeerd, net zoals onze chefs het bedoeld hebben!

DARKK - Food on demand

DARKK, onze nieuwste Covid-19-proof oplossing, is onze eigen 'dark kitchen', daarom de naam!

In onze drie DARKK-keukens maken onze Compass-chefs dagverse broodjes, salades, kant-en-klare maaltijden en boxen die rechtstreeks bij u op kantoor worden afgeleverd. We voorzien zowel een B2B als een B2C aanbod.

Uiteraard met de broodnodige aandacht voor kwaliteit, smaak en voedselveiligheid. Zaken waar onze Compass-klanten mee vertrouwd zijn!

Onze oplossingen

Click4Food

Click4Food is een modulair, online portaal met bijhorende app die ontwikkeld werden om food service makkelijker te maken voor jou, je medewerkers en de consumenten die onze diensten gebruiken.

Money$afe

Money$afe is meer dan een kassasysteem. Het is een tool die betalingen, facturen en bestellingen beheert.

Helfty

Helfty is hybride-vlees dat half uit gehakt en half uit vegetarische ingrediënten bestaat. Er wordt dus voor de helft minder vlees gebruikt, maar de textuur, smaak en beet blijven onaangetast.

Het eindresultaat is dan bijvoorbeeld een Helfty hamburger die net zo lekker smaakt als een gewone burger, en gezond + duurzaam is. 

onze nieuwe concepten geven onze food services een boost

Contacteer ons en hoor als eerste hoe onze nieuwe concepten de eetbeleving bij onze klanten en gasten zullen veranderen!

Vraag meer informatie