24/7 lekkers...

Het leven is druk. Het leven is hectisch...

Het leven is een gekkenhuis.

Onze ultramoderne smart fridge biedt 24/7 toegang tot gezonde en heerlijke maaltijden, dranken en snacks. Met innovatieve technologie heb je altijd een vers en gevarieerd assortiment binnen handbereik. Verfrissende sappen, knapperige salades, hartige sandwiches - het is er allemaal!

Welkom bij de toekomst van de bedrijfscatering.

  Altijd vers en klaar voor gebruik!

  Market 24/7 biedt een handige en efficiënte oplossing voor kantoren zonder eigen bedrijfsrestaurant. Werknemers kunnen op elk moment van de dag genieten van gezonde en smakelijke opties. Tevreden en gezonde werknemers zijn productief.

  Met Market 24/7 brengen we het gemak van een eigen bedrijfsrestaurant naar de werkomgeving. Geen gedoe meer met lunchpakketten of zoeken naar eetgelegenheden buiten de deur. Onze smart fridge zorgt altijd voor een gezonde maaltijd binnen handbereik, waar en wanneer je maar wilt.

   

  De 'coolste' aanwinst voor uw werkplek...

  Investeer in een smart fridge-oplossing op kantoor voor 24/7 vers en gezond eten. Het verbetert het welzijn, motiveert werknemers en creëert een ondersteunende werkomgeving. Met Market 24/7 creëer je een warme en ondersteunende werkomgeving waarin werknemers zich gewaardeerd voelen en de vrijheid hebben om zelf te kiezen wat ze willen eten en drinken.

  Market 24/7 zorgt voor een naadloze en gemakkelijke oplossing, het is de ultieme combinatie van gemak, gezondheid en tevredenheid die de productiviteit van je team naar nieuwe hoogten stuwt!

  vraag je je af hoe MARKET 24/7 in jouw bedrijf eruit zou zien?

  Laat het ons weten en we tonen je graag hoe Market 24/7 jouw bedrijf kan helpen!

  Vraag meer informatie