Gedreven door mensen

Je wordt niet per ongeluk het grootste food services-bedrijf ter wereld. Dat vergt hard werk van een capabel team. En in een sector die gebouwd is op mensen, wil je de beste vinden. Je wil gedreven worden door mensen.

We zijn er best fier op dat we de beste talenten in de sector kunnen aantrekken omdat we investeren in mensen, knap werk belonen wanneer we het zien en heel veel kansen bieden om door te groeien.

Dat maakt een wereld van verschil. Want wanneer mensen blij en gelukkig zijn zie je dat. Ze gaan er voluit tegenaan, en dat kan je proeven!

We zijn een Top Employer

In 2021 kregen we voor het vierde jaar op rij de Top Employer Award uitgereikt.

Net de jaren ervoor waren we de enige genomineerde uit onze sector en werden we geprezen als een topwerkgever die, naast een passie voor eten, ook een passie voor mensen toont.

De aandacht van de jury ging speciaal uit naar werkvoorwaarden, talentstrategie en onze planningscapaciteiten. 

Onze kijk op Top Employer

Trainen tot de perfectie

Het maakt niet uit of je al heel wat jaren werkt of net aan het begin staat van je carrière. Bij Compass krijg je de kans om je te ontwikkelen zoals jij dat wil, aan de hand van gespecialiseerde opleidingen en programma's.

We hebben een trainingscatalogus opgesteld met meer dan 50 internet trainingen en workshops, van managementtechnieken tot culinaire masterclasses.

Wat je rol ook is en waar je ambities ook liggen, je krijgt de kans om je training af te stemmen op je noden, en we geven je alle steun om te ontdekken waar je talenten je naartoe leiden.

Kom erbij

We hebben een job voor elke goesting. Management jobs. Check! Chef jobs. Check! Part time jobs. Ja, die hebben we ook! Als je vorm wil geven aan een loopbaan die je hart net wat sneller doet slaan, dan is er nooit een spannender moment geweest dan nu om een deel te worden van de Compass-familie. Als je graag grote kansen krijgt, natuurlijk.
Je kan terecht in onze frontline, in operation, op ons hoofdkantoor in een van de centrale teams, of misschien zie je je meer op een van onze honderden events. Neem een kijkje om te zien wat we voor je hebben.

Maak mensen blij

On-Boarding

We weten hoe lastig het kan zijn om een nieuwe job te starten: van nieuwe mensen ontmoeten tot het leren van de HSE-procedures en begrijpen hoe onze business er dagdagelijks uitziet, om dan nog niet te spreken van de terminologie, eigen aan onze sector!

Daarom hebben we een reeks inductieplannen opgesteld voor elke rol binnen ons bedrijf. De On-Boarding geeft je meteen ook de training die je nodig hebt om op een veilige, legale manier aan de slag te kunnen. Daarnaast krijg je natuurlijk ook meteen een inkijk in je job, je rol en het doel van je rol binnen het bedrijf. En natuurlijk ook een blik in de dagdagelijkse operationele procedures, zodat je net als je collega's de kennis, skills en attitude hebt om op lange termijn uit te blinken in je baan.

Plus.... je gaat een pak geweldige mensen ontmoeten!

BEN JIJ OOK FANTASTISCH?

En wil je graag werken voor een bedrijf dat geweldige mensen verwent met de beste voorwaarden en de meest waardevolle opleidingen?
Kijk even naar onze vacatures, of klik de knop hieronder voor een spontane sollicitatie.

Start je carrière hier!