Gecertificeerd Top Employer

Als je ooit al een van onze restaurants bezocht, is je vast het elegante, rode Top Employer-logo opgevallen. We zijn dan ook heel trots dat we in 2021, voor het vierde jaar op rij, de Top Employer-certificaat hebben binnengehaald. 

Maar laat ons even uitleggen waarom dat HR-certificaat zo belangrijk is voor ons.  

Our people on the beach

Het Top Employers Instituut in een notendop 

Het instituut is dé erkende autoriteit bij het certificeren van HR-praktijken die uitmuntend zijn. Top Employer bestaat al meer dan 25 jaar en heeft meer dan 1.500 organisaties in 118 landen en regio’s gecertificeerd. Om wat perspectief te geven, dit betekent dat al deze gecertificeerde organisaties een positieve impact hebben op het leven van meer dan 6 miljoen werknemers over de hele wereld.  

In de praktijk 

Om de Top Employer certificatie te krijgen moet je een gedetailleerd overzicht geven van de HR-praktijken binnen je onderneming. Die stellingen worden genotuleerd, gevalideerd en de resultaten ervan worden gebruikt voor analyse en vergelijking. Haal je de benchmark, dan word je erkend als Top Employer en kan je gebruik maken van de voordelen van de certificatie, zoals: 

  • Erkenning, die helpt om de employer branding te versterken en die garandeert dat je rekening houden met al het beschikbare talent. 

  • Feedback, die je ontwikkeling van je organisatie steunt met duidelijke benchmarks  

  • Toewijding, om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke Top Employer blijft.  

Tijd voor actie 

De Top Employer-certificatie is onderverdeeld in 10 evaluatiecreiteria: talentmanagement, werkplanning, talentacquisitie, integratie, training en ontwikkeling, prestatie-management, ontwikkelen van leiderschap, carrièremanagement, vergoedingen en voordelen, en cultuur. 
Je moet ten allen tijde bewijs van je aanpak en procedures kunnen voorleggen, en ook een bewijs dat het management team actief betrokken is in de uitrol van bovenstaande actiepunten.

Meer over Top Employer 

Compass Group Medirest chefs bakery training

Compass Group is een Top Employer 

In 2021 werd Compass Group België voor het vierde jaar op rij gecertificeerd als Top Employer. Voor ons het perfecte bewijs hoever onze passie voor individuën reikt. We zorgen ervoor dat onze werknemers voelen dat onze HR-praktijken op hen afgestemd zijn, zodat ze kunnen groeien en bloeien op dagelijkse basis. Certificatie laat ons ook toe om onze acties te evalueren en een betere werkomgeving te creëren voor onze fantastische mensen.

Top Employer 2019 award and ceremony

BEN JIJ OOK FANTASTISCH?

En wil je graag werken voor een bedrijf dat geweldige mensen verwent met de beste voorwaarden en de meest waardevolle opleidingen?
Kijk even naar onze vacatures, of klik de knop hieronder voor een spontane sollicitatie.

Start je carrière hier!