Welkom in de wereld van Compass

Bij Compass draait alles om eten en mensen! 

Deze twee factoren zijn allesbepalend voor ons, en ze vormen het hart van wie we zijn en wat we doen. Ze zijn de sleutel tot succes voor ieder bedrijf dat het wil maken in food services. Zij zijn de reden waarom Compass in de laatste halve eeuw is uitgegroeid tot een multinational en een gigant in de food services-industrie.

Serving a jelly donut at Compass Group Chile

Compass Group in Cijfers

Koken is waar we heel goed in zijn. We zijn er fier op dat we onze klanten kunnen helpen met een breed gamma aan innovatieve maaltijdoplossingen. Maatschappelijke verantwoordelijkheid is een hoeksteen van onze inzet om een service van de hoogste kwaliteit te bieden aan onze gasten. 

Vind meer cijfers in onze jaarverslagen [EN]

Waar we werken

Wij verzorgen catering en ondersteunende diensten voor vijf grote sectoren.

We zitten dichtbij onze klanten en consumenten door onze activiteiten te segmenteren, waardoor we op maat gemaakte, innovatieve en kosteneffectieve oplossingen leveren om aan hun unieke behoeften te voldoen en maximale wederzijdse waarde te creëren.

Waar in de wereld...

We zitten over heel de wereld, met restaurants in meer dan 45 landen.

We bieden onze klanten alle voordelen van outsourcing van food services. Onze schaalgrootte is een voordeel in voedselinkoop, arbeidsbeheer en backoffice-kosten. Daardoor zijn we competitief en zijn we in staat om doorheen de tijd een duurzame groei te verwezenlijken.

Eten en hospitality van topniveau

Geen enkele food- en hospitality-organisatie heeft zoveel ervaring met grote internationale evenementen als Compass Group PLC. Compass Group verzorgde bijvoorbeeld de US Open, de Superbowl, de NBA, de NHL, de World Series en de NASCAR-races. In Engeland werkt Compass Group PLC samen met Chelsea Football Club, de O2 Arena in Londen en Wimbledon. De gasten van de BRIT Awards en de GRAMMY-uitreiking genieten ook elk jaar van onze catering, evenals die van het Getty Center, het Art Institute of Chicago en de verschillende Disney-parken.

We zijn over de hele wereld actief op geweldige locaties, van sportstadions en congrescentra tot overheidsfaciliteiten en historische gebouwen.

In België zijn we natuurlijk aanwezig in verschillende voetbalstadions en andere hospitality- en entertainmentlocaties met onze dochteronderneming Gourmet Invent.

© NFL

Nieuwsgierig

hoe onze internationale business eruit ziet? Neem een kijkje op de website van Compass Group internationaal.

Verken onze wereld