Lorena kwam bij Compass in 2016 en helpt ons om de best mogelijke talenten te vinden en te rekruteren.

"Op de Personeelsafdeling lijkt geen enkele dag op de vorige! Ik ben HR Partner en in de laatste drie jaar heb ik geleerd om veel balletjes tegelijk in de lucht te houden. Ik vind wat ik doe op dagelijkse basis geweldig leuk en ben blij met de vele contacten die ik heb met collega's.
Ik beantwoord vragen omtrent administratie en sociale documenten, beheer de loonlijst en bezoek ook regelmatig sites om vragen te beantwoorden of mensen gerust te stellen, vooral bij overnames onder de CTC 32 bis.
Op vlak van persoonlijke ontwikkeling praat ik ook vaak met mensen die willen doorgroeien en deelnemen aan onze trainingsprogramma's.

Wanneer het op aanwerving aankomt probeer ik de kandidaat eerst op zijn gemak te stellen. Mijn grootste uitdaging is om de talenten en persoonlijkheid van elke kandidaat onder de loep te nemen en zo de job en het team te vinden dat het best bij haar past. Daarna leg ik de filosofie van ons bedrijf uit: elke deur staat hier open voor iedereen. Je kan iedereen zien en alles bespreken, los van hiërarchie. En als laatste, en toch wel een leuke bonus aan het werken bij Compass: de sfeer is geweldig. Collega's respecteren mekaar, we luisteren en we steunen mekaar!"

Lorena Kempken - HR Business Partner Compass Group