Barco is wereldwijd gerenommeerd voor zijn visualisatie- en display-oplossingen voor professioneel gebruik. Het hoofdkwartier van de groep bevindt zich in Kortrijk. En Compass Group is al een hele poos de trotse leverancier van food services.

Tijdens de lunch bedienen we zo'n 800 gasten op dagelijkse basis, en we zorgen ervoor dat ze maaltijden krijgen die lekker smaken én er lekker uit zien. Chef Vicky Vromman en haar team creëren aan waaier aan gerechten voor alle smaken, inclusief natuurlijk de obligate vegetarische opties. Het team anticipeert maximaal op de verwachtingen van onze gasten en innoveert continu om elke dag weer gezonde, lekkere en gevarieerde menus op het bord te toveren.

De koffiehoek is vaak de eerste stopplaats voor Barco-medewerkers die 's ochtends aankomen, en de fantastisch mooie lobby is het perfecte decor voor een lekker koffie of ontbijt.
Door zijn innovatieve en wereldwijde business trekt Barco heel wat externe bezoekers aan die op de site langskomen voor meetings en presentaties. In deze open omgeving en de adembenemende architectuur zorgen wij voor topcatering voor al deze bezoekers; van kleine, exquise zakenlunches tot grote events voor honderden gasten.

Barco Weetje

In 2019 leidde chef Vicky haar Barco-team naar de overwinning in de Compass Group Battle of the Chefs. Vicky: "Dit was de eerste keer dat we in de finale raakten en we hadden echt wel wat voorbereiding nodig. Samen met mijn collega's Fred en Annelies zijn we aan de slag gegaan om het best mogelijke recept te verzinnen voor de wedstrijd. Het heeft ons enorm geïnspireerd en onze werkwijze veranderd. De wedstrijd zelf was heel spannend, met maximum inzet van alle deelnemers. We hadden nooit verwacht om als beste uit de competitie te komen, maar dat lukte toch, en we waren dan ook heel blij om de trofee mee naar Kortrijk te kunnen nemen."

Bekijk onze Battle of the Chefs