Mensen kansen geven

Mensen maken onze business, puur en simpel. Zonder hen zouden we niet bestaan, niet kunnen functioneren.
In onze segmenten cateren we voor iedereen: rijk en arm, jong en oud, gezonde mensen en zij die nood hebben aan zorg en steun.

We weten best wel dat we niet heel de wereld kunnen veranderen, maar we kunnen wel een start maken en vastleggen hoe we met onze eigen mensen omgaan: open, zonder vooroordelen of vooringenomenheid omtrent sexe, afkomst, ras of overtuiging.

Wij moedigen mensen aan om dezelfde ingesteldheid aan te nemen door het thema met hen aan te snijden en hun bewustzijn te verhogen, door een omgeving te creëren waar iedereen welkom is en op dezelfde manier behandeld wordt en door ons ervan te verzekeren dat mensen - die van ons en die van jou - gezond blijven.

Two chefs at Compass Battle of the Chefs 2019

Betrokkenheid

Betrokkenheid en bewustzijn zijn onafscheidelijk. We promoten diversiteit en sociale inclusie. Niet enkel in onze aanwervingspolitiek, maar in ons dagdagelijks werk. We vertellen mensen wat wij doen als bedrijf, en hoe zij ons als individuen kunnen steunen om te zorgen voor een betere 'mensenplaneet'. 

Veel van onze collega's zijn heel actief in het steunen van goede doelen of als vrijwilligers in hun eigen omgeving. Op duizenden grote en kleine manier maken zij elke dag weer het verschil!

Divers en inclusief personeelsbestand

Bedrijven hebben een verantwoordelijkheid naar de maatschappij in het algemeen: mensen kansen geven om te leren en groeien, steun geven aan de gemeenschap waarin ze werken. Om competitief te blijven moet een bedrijf er ook voor zorgen om de beste talenten aan te trekken en te houden.

Compass Group neemt mensen in dienst die het niet zo makkelijk hebben op de arbeidsmarkt. Zo kunnen ze ervaring opdoen en doorgroeien naar een vaste job binnen Compass Group of elders.
We hebben een aantal programma's op vlak van sociaal engagement en werken samen met sociale tewerkstellingsplaatsen, want engagement is binnen Compass Group ontzettend belangrijk.

Chef team at Compass Battle of the Chefs 2019

Vitaal en gezond

Gezonde medewerkers zijn scherper, minder gestresseerd, creatiever en enthousiaster. Daarom zorgen we ervoor dat het goed zit met de vitaliteit van onze mensen, en dat ze plezier hebben in hun werk. Met een positief effect op hun collega's, gasten en klanten.

Zorg voor een glimlach

Wil je vorm geven aan een carrière die je hart net dat ietsje sneller doet slaan... dan is er nooit een beter moment geweest dan nu om bij de Compass-familie te komen. Tenminste, als je in de markt bent voor grote opportuniteiten...

Kom bij ons

Check onze Game Changers

We hebben meer dan 2.000 mensen die elke dag weer het verschil maken. Hier kan je een paar van hen ontmoeten.

Ontmoet onze Game Changers

wil je ons graag leren kennen?

Wil je meer weten over onze mensen of een praatje slaan met een van onze 'game changers'? Laat het ons weten en we plannen het in.

Laat ons afspreken!