De ontwikkeling van Annelies is een mooi voorbeeld voor al onze medewerkers. Na haar opleiding tot diëtist is ze nu Contract Manager in het Medirest-segment.

"Ik ben begonnen in de keuken van AZ Oudenaarde en heb me gaandeweg opgewerkt. Ik werd Hoofd Manager, Unit Manager en uiteindelijk Contract Manager. Het duurde maar 7 jaar, ik ben verder gekomen dan ik me had voorgesteld en daar ben ik erg blij mee. Bovendien heb ik me bij Compass Group altijd betrokken en goed omringd gevoeld. Gedurende mijn carrière heb ik met collega's (voornamelijk mannen) gewerkt en het is mede dankzij hen dat ik ben gekomen waar ik nu ben. Ik kreeg de nodige steun en training, en daarna deed mijn motivatie de rest.

Het is ook een groot voordeel om meerdere functies in dezelfde werkomgeving te hebben bekleed. Ik heb ervaring in het veld, dus ik heb een beter begrip van de kwesties of problemen waar mijn collega's mee te maken hebben. Ik ben in staat om vast te stellen wat er aan de hand is en hoe ik de dienstverlening kan verbeteren. Tot slot heb ik dankzij mijn opleiding tot diëtist de kennis om de verschillende voedingsbehoeften van onze patiënten in het verpleeghuis te onderscheiden. Als iemand last heeft van slikproblemen of diabetes, weet ik hoe ik de situatie moet aanpakken."