ISO 9001 en ISO 22000 certificeringen opnieuw verdiend door Compass-Group Belgium

Met grote vreugde kondigen we aan dat we opnieuw de ISO 9001 en ISO 22000 certificeringen hebben behaald. Deze belangrijke mijlpalen bevestigen onze toewijding aan kwaliteit, klanttevredenheid en voedselveiligheid.

De ISO 9001-certificering bevestigt dat ons kwaliteitsmanagementsysteem voldoet aan internationale normen en dat we voortdurend streven naar verbetering van de algehele kwaliteit van onze producten en diensten. De ISO 22000-certificering bevestigt dat ons voedselveiligheidsmanagementsysteem voldoet aan dezelfde hoge internationale normen en dat we ons inzetten voor de veiligheid van onze producten.

Deze prestaties zijn alleen mogelijk dankzij teamwork, en we willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan dit succes.

Door opnieuw deze certificeringen te behalen, blijft Compass-Group Belgium streven naar uitmuntendheid en zorgen we ervoor dat onze klanten altijd kunnen rekenen op kwaliteit en voedselveiligheid in al hun ervaringen met ons.

We blijven toegewijd aan het handhaven van de hoogste normen in de branche en behouden onze positie als toonaangevende aanbieder van kwalitatieve voedingsdiensten.