COMPASS GROUP BELGIUM BEHAALDE ONLANGS HET ACTIRIS DIVERSITEITS- EN INCLUSIELABEL, WAARMEE ONZE INZET VOOR EEN INCLUSIEVE WERKPLEK WORDT AANGETOOND.

In 2019 begonnen we aan een missie om met de deskundige begeleiding van Actiris te bouwen aan een meer diverse en inclusieve werkplek. Actiris is het regionale tewerkstellingsbureau voor Brussel en speelt een cruciale rol in het aanbieden van tewerkstellingsoplossingen als openbare dienst in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest erkent Actiris als voornaamste leverancier van tewerkstellingsdiensten onder het motto "Diversiteit, daar werken we mee" en reikt daarom jaarlijks diversiteitslabels uit.

Helaas speelde de pandemie ons parten en moesten we even wachten om de laatste puntjes op de i zetten. Maar we lieten ons niet verslaan door de omstandigheden! Vorig jaar gingen we samen met Actiris terug aan het werk om de laatste hand te leggen aan ons baanbrekende plan. En we zijn verheugd te kunnen meedelen dat ons harde werk vruchten heeft afgeworpen!

We ontvingen een felbegeerd label van de Minister van Tewerkstelling van het Brussels Gewest voor de succesvolle afwerking en uitvoering van ons diversiteits- en inclusieplan. Dit label is een bewijs van ons engagement om een cultuur aan te moedigen die verschillen waardeert en viert.

Ons plan had veel verschillende assen, die elk zorgvuldige aandacht en ijverige uitvoering vereisten. Maar met vastberadenheid, doorzettingsvermogen en een gedeelde visie konden we het tot leven brengen.

Goed werk, team!