Het Havenhuis, architecturaal meesterwerk en ijkpunt in de Haven van Antwerpen; een gebouw dat tomeloze passie en aandacht voor detail uitstraalt. Een gebouw dat de mensen die er werken verbindt en inspireert.
Zoals Kevin Vanderhofstat, als Compass Group Contract Manager verantwoordelijk voor de heerlijke menus in het Havenhuis, zijn trots en passie.

Kevin loodst zijn team voorbij alle uitdagingen die op hen af komen: van de honderden bezoekers die elke dag van de kaaien binnenwandelen, tot de gasten van prestigieuze interne en externe evenementen. Kevin en zijn team selecteren de beste ingrediënten voor iedereen en creëren elke dag unieke, culinaire belevenissen.

Of zoals Kevin het zelf zegt: "Het Havenhuis en Compass Group delen een hele mooie relatie waar we mekaar heel goed kunnen vinden, vooral door de waarden die we delen. Zo zijn we bijvoorbeeld allebei heel flexibel, denken we hard na over duurzame oplossingen en luisteren we aandachtig naar de feedback van onze gasten.

Door een vlotte communicatie en aandacht voor het kleinste detail verzekeren we ons ervan dat elke service en elk event naadloos verlopen.

En dat is best een uitdaging, want de evenementen in het Havenhuis zijn zelden standaard. Maar dankzij een uitgebreid netwerk van partners en leveranciers, en de jarenlange ervaring van zijn eigen mensen, kunnen alle noden afgedekt worden. En daar zijn we best trots op. Tenslotte, we weten hoe belangrijk lekker eten is, zowel voor de gezondheid van onze klanten als voor de belevenis op een evenement."

Van havenmeesters tot Captains of Industry, Compass Group legt ze allemaal culinair in de watten.

Check Kevin op onze Game Changers pagina