Gourmet Invent lanceert een uniek alternatief voor eindejaarsgeschenken of -events: The Experience Box. “Natuurlijk wil je ook – en misschien net vooral – dit jaar je medewerkers en klanten bedanken. Maar het moet vanzelfsprekend coronaproof blijven. Daarom bedachten we een originele oplossing: een onvergetelijk spektakel voor twee aan huis”, vertelt Bart Vandendooren, CEO van Gourmet Invent.

Personeelsfeesten, kerstdiners, nieuwjaarsrecepties, … Normaal gezien staan er naar aanleiding van het jaareinde tal van events op de planning. Want je wil als werkgever je medewerkers belonen voor hun inzet. En je wil je klanten met een fijn relatiegeschenk of klassevol diner bedanken voor de succesvolle samenwerking. “Social distancing steekt daar een stokje voor, maar wij denken maar al te graag out-of-the-box. Waarom niet de Michelinsterren én het entertainment aan huis leveren? Daarom ontwikkelden we The Experience Box,” aldus Bart.

Een avond om nooit te vergeten

Wat The Experience Box dan precies inhoudt? Het gaat om een avondvullend programma, maar dan bij je thuis: een eersteklas viergangenmenu bereid als een quatre-mains door 2 -sterrenchefs Filip Claeys (De Jonkman) en David Martin (La Paix) inclusief dranken, elegante tafeldecoratie én digitaal entertainment. Begenadigd stemmenimitator Guga Baúl trekt de muzikale kaart en kruipt in de huid en het strottenhoofd van een resem muzikale grootheden. Culinair comedian Joost Van Hyfte zorgt voor een vleugje humor. Mentalist Gili geeft een magische toets aan het dessert. Hanne Troonbeeckx en Alain Rinckhout leiden alles in goede banen. “Medewerkers of klanten krijgen een persoonlijke uitnodiging in de vorm van een videoboodschap. Vervolgens zetten we op het afgesproken moment de box voor hun deur. Een spectaculaire, culinaire avond gegarandeerd!”