Voor Nathalie is het evenwicht tussen privé- en beroepsleven uiterst belangrijk. Ze jongleert met haar rol als moeder en als hoofd van het Don Bosco College (Scolarest).

"Compass Group is mijn allereerste werkgever. Ik werd geïnspireerd door Nadine, in de keuken waar ik ben begonnen, die een manager was en die me ertoe aanzette om er een te worden. Ik heb veel geleerd van mijn collega's, zowel mannen als vrouwen. Als vrouw wilde ik altijd al bewijzen dat ik in staat was om chef-manager te worden en dat is wat er gebeurde.

Toen ik ook moeder werd, nam ik mijn rol als chef in een schoolkantine nog meer ter harte omdat het mijn manier was om vrouwen te helpen die werken en laat thuiskomen, om ervoor te zorgen dat hun kinderen goed gegeten hadden. Hier, voel ik me zoals thuis, probeer ik de studenten te leren wat de voordelen van voeding zijn, zodat ze beter zullen willen eten.

Daarnaast heeft de horeca mij ook in staat gesteld om de ideale balans te vinden tussen mijn privé- en beroepsleven. Mijn familie en vrije tijd zijn erg belangrijk voor me. Ik heb de kansen die ik interessant vond gegrepen zonder mijn privéleven te schaden. En wie weet wat de toekomst brengt. Ik heb genoeg tijd en nog steeds veel ambitie."