Eet slimmer

Scolarest beheert in België meer dan 220 restaurants in onderwijsinstellingen.
Elke dag maken onze chefs verse maaltijden voor studenten van 2,5 tot 18 jaar oud en voor studenten in het hoger onderwijs. Onze gerechten worden gemaakt met een grote passie voor kwaliteit, een uitzonderlijke flexibiliteit en een grondige kennis van de laatste smaak- en food-trends.

Dat alles maakt van Scolarest de betrouwbare partner voor scholen die lekkere, gevarieerde en gezonde maaltijden willen aanbieden om hun instellingen aantrekkelijk te maken.

Eet

lekker eten maakt je gelukkig.

Je voelt je goed wanneer je een heerlijke, gezonde maaltijd eet. Je geniet ervan en voelt je vol energie. Daarom zorgen wij altijd voor maaltijden die heerlijk lekker zijn en klaargemaakt worden met ingrediënten die echt het verschil maken. Onze chefs en voedingsexperts houden nauwlettend de specifieke karakteristieken van elke school en haar studenten in de gaten. Immers, iedereen is anders. Daarom werken wij als food partner heel nauw samen met onze klanten, om zo een unieke culinaire beleving te creëren die door iedereen gesmaakt wordt.

Leer

gezond leren leven

Gezond eten is een continu leerproces: ook voor ons. Onze teams volgen regelmatig opleidingen om bij te blijven met de laatste food trends en wetgeving. En daarvan profiteert u mee. Om jonge mensen te leren hoe ontzettend belangrijk een gezonde voeding en een gezonde levensstijl zijn lanceerden wij een online (op)voedingsplatform voor lagere en middelbare scholieren: EnergiQ
Hier tonen we onderwijzend personeel, studenten en hun ouders op een leuke manier hoe belangrijk gezond en duurzaam voedsel is. Voedsel dat genoeg energie levert om een schooldag door te komen. Via blogartikels, spelletjes, recepten, workshops en heel veel tips brengen we gezond eten onder de aandacht.
Onderwijzers kunnen lessenpakketten en presentaties downloaden en gratis gebruiken in hun lessen.

Breng een bezoekje aan EnergiQ

Leef

in een veilige, duurzame wereld

Als bedrijf hebben wij een zware verantwoordelijkheid. Uit respect voor jonge mensen, onze klanten en ons milieu, kiezen wij voor een duurzame strategie die iedereen ten goede komt. Een ethisch, verantwoordelijk en duurzaam beleid start bij ons. Wij zijn er ons terdege van bewust dat we de morele en wettelijke plicht hebben om de economische, socio-economische en ecologische impact van onze activiteiten goed te beheren. Als gewetensvolle partner garanderen wij een maximum aan transparantie naar onze scholen. Wij communiceren openlijk over prijsstructuren en selectieprocedures. Daarbij helpt jou dat om je budget onder controle te houden.

Ons werk

We zijn er best wel trots op dat we scholieren en studenten in een aantal van de beste scholen en universiteiten in België aan tafel krijgen. Check onze cases

SLIMMER ETEN / EET SLIMMER

Wil je weten hoe eten je slimmer maakt, of gewoon hoe je slimmer kan eten?
We helpen je graag met de basics.

Contacteer ons vandaag nog!