Waar het bij ons om draait...

Er zijn een paar basisprincipes waar we graag aan vasthouden.
De dingen die ons leiden in onze dagelijkse business en de beslissingen die we nemen. Noem ze bakens, de hoofdingrediënten van het Compass-recept.

Ze doen ons nadenken over wat er elke dag in ons hoofd omgaat: veiligheid, mensen, toewijding, service... tot en met de dingen die in de wereld om ons heen gebeuren.

ingredients vegetables on rack

Gezondheid, veiligheid en milieu

Veiligheid komt altijd op de eerste plaats!

We doen geen toegevingen als het gaat om de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers, en we gaan verantwoordelijk om met de effecten die onze business heeft op het milieu.
Bij elke medewerker in het bedrijf, ongeacht positie, komt veiligheid op de eerste plaats!

Lees meer over Planet Safety

Innoveren en dienen

Innovatie

De gasten en noden van onze klanten zijn altijd in onze gedachten, ook wanneer we nieuwe producten, concepten, merken of diensten ontwikkelen. De eerste dag van een nieuw contract is tevens de eerste dag dat we beginnen innoveren en onze diensten verbeteren, volgens methodes die hun nut bewezen hebben.

Service met de glimlach

We doen wat we kunnen om je de beste gerechten te serveren, waar de veiligheid en het welzijn van je medewerkers altijd op het voorplan staat. Naast veiligheid en gezondheid is ook de kwaliteit van onze dienstverlening van groot belang. Al die lekker en voedzame schotels worden door onze mensen met de glimlach opgediend, waarbij we ervoor zorgen dat elke gast krijgt wat hij nodig heeft.

herbs and nuts to go KBC

Klantentevredenheid

Met respect, vertrouwen en integriteit

Onze relatie met onze klanten is altijd gebaseerd op wederzijds respect, vertrouwen en integriteit.
We hebben allebei baat bij kostenefficiënte diensten die het hoogste niveau van kwaliteit en tevredenheid halen. Daarom is een intense samenwerking ook zo belangrijk.
Het klantenbeheer laten we dan ook over aan een team van Operations en Business Managers. Zij werken samen met de klant om de service te optimaliseren en ervoor te zorgen dat jij en je gasten de hospitality krijgen die jullie verdienen.

Compass Group Happy customers eating vegetarian food

Onze mensen

ons meest waardevolle ingredient

De best mogelijke service kunnen we enkel maar leveren door een, speciaal ingrediënt: onze mensen!

Zij zijn het die onze organisatie power geven. Het is hun passie en vakmanschap dat een glimlach op de gezichten van onze gasten tovert, elke dag weer.

Zij maken het voor ons mogelijk om uit te blinken in wat we doen!

Onze Top Employer certificatie is het beste bewijs van de waarde die wij hechten aan onze Compass-ploeg.

Ontmoet een aantal van onze mensen

Compass chefs at Battle of the Chefs 2018