Wendy werkt bij Compass sinds 2011 en bewijst elke dag weer dat gezond en lekker geen vreemden hoeven te zijn.

"Als diëtisten bij Compass Group rekenen wij op onze wetenschappelijke en theoretische kennis om ervoor te zorgen dat iedereen in onze drie hoofdsegmenten (Eurest, Scolarest en Medirest) efficiënt samenwerkt. We zijn allemaal lid van de relevante beroepsverenigingen: de Union Professionnelle des Diététiciens de la Langue Française (UPDLF) en de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten (VBVD).

Op dagdagelijkse basis kom ik heel wat uitdagingen tegen. Ik moet erover waken dat de kwaliteit van de voeding die we aanbieden in onze menu's van topniveau is, maar we moeten ook het volledige pakket aan regels en richtlijnen respecteren.
Mijn collega's en ikzelf zijn de referentiebronnen voor al het voedingsadvies in het bedrijf. Onze job bestaat eruit het ideale compromis te vinden: hoe bedenk je een gebalanceerd menu met gezonde en heerlijke recepten voor elk type dieet.
Onze rol is ook om mensen aan te zetten om na te denken over hun eigen voedselinname en, daaruit volgend, om de juiste keuzes te maken."

Een dag in het leven van onze diëtisten

 

Compass Group dietician Wendy De Munter