Voor het derde jaar op rij werd food servicesbedrijf Compass Group België gecertificeerd als Top Employer. Het bedrijf is daarmee een van de 72 gecertificeerde Top Employers van 2020 én is vooralsnog het enige in zijn sector met het felbegeerde certificaat.

 

Zoals elk jaar bekroonde het Top Employer Institute gisteren ook in België weer een heel aantal bedrijven die hun mensen de kans geven om zich maximaal te ontplooien, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. 

Een van die werkgevers is Compass Group Belgium, de cateringexpert die jaarlijks 180.000 maaltijden bereidt voor bedrijven en overheidsinstellingen (onder het merk Eurest), scholen & universiteiten (onder het merk Scolarest) en zorgcentra (onder het merk Medirest). Daarnaast zitten ook event cateraar Gourmet Invent en aankoopplatform Xandrion in de portefeuille. Het bedrijf viel voor het derde jaar op rij in de smaak dankzij de uitstekende voorwaarden die de 2000 medewerkers genieten.  

“Het is vast een cliché,” zo stelt Marc de Bernardin, HR Director bij Compass Group Belgium, “maar in onze sector zijn mensen uitermate belangrijk. Wanneer wij goed zorgen voor onze mensen, zorgen zij goed voor onze klanten, en zo maken we de cirkel rond. We zorgen ervoor dat ons bedrijf een creatieve en stimulerende omgeving biedt en dat er voor elke medewerker een opleidingsplan klaarligt. Dat plan kan interne & externe opleidingen bevatten, maar ook online trainingen, inspirerende workshops met topchefs, traineeships, coaching-programma’s, stages, mentoring en persoonlijke trainingsprogramma’s. Onze bedrijfsslogan is niet voor niets Passion for food and people. Beiden zijn absoluut essentieel voor ons succes. Deze derde Top Employer-titel is een bevestiging van onze aanpak én een stimulans om verder te gaan op de ingeslagen weg.”