Compass Group wordt geëerd met de "Bosch Global Supplier Award"

Compass Group heeft de Bosch Global Supplier Award ontvangen en behoort daarmee wereldwijd tot de beste leveranciers van Bosch, leverancier van technologie en diensten. Compass group ontving de award in de categorie 'Inkoop van indirecte materialen en diensten'.

Uit zijn ongeveer 23.000 leveranciers koos Bosch 46 leveranciers uit 16 landen voor een onderscheiding. Het is de 17e keer dat de Bosch Groep uitmuntende prestaties beloont op het gebied van de productie en levering van grondstoffen, producten en diensten - met name wat betreft kwaliteit, kosten, innovatie en logistiek.

"We zijn erg trots op deze uitstekende onderscheiding. Om tot de beste van ongeveer 23.000 leveranciers wereldwijd te behoren, is een grote eer en een bevestiging van ons streven om elke dag met topprestaties, inzet en passie te overtuigen. Als ontwikkelings- en innovatiepartner zijn wij verheugd om samen met gerenommeerde bedrijven de toekomst in te gaan". - Thomas Güther, Chief Growth Officer bij Compass Group Europe & Middle East.

Voor Bosch zijn leveranciers ook partners in ontwikkeling en innovatie die de onderneming helpen concurrerend te blijven. Bosch vertrouwt op partners die het mogelijk maken dat de onderneming op de lange termijn concurrerend blijft. Partners die bereid zijn nauw met de onderneming samen te werken, kunnen al in een vroeg stadium bij strategieën en ontwikkelingsprojecten worden betrokken en nuttige inzichten verwerven in toekomstige eisen.

"Met de Bosch Global Supplier Award van dit jaar eren we niet alleen de uitmuntendheid van onze beste leveranciers. De prijs is ook een blijk van waardering voor de geest van partnerschap waarvan we hebben geprofiteerd tijdens de coronavirus pandemie", aldus Dr. Arne Flemming, Hoofd Supply Chain Management bij Bosch.

Over de Bosch Global Supplier Award:

Om de twee jaar eert Bosch het beste van zijn leveranciers van over de hele wereld met de Bosch Global Supplier Award. De leverancier van technologie en diensten beloont uitmuntende prestaties bij de productie en levering van grondstoffen, producten en diensten. Een jury selecteerde de prijswinnaars in de categorieën inkoop van indirecte materialen en diensten, grondstoffen en componenten, inkoop van directe materialen (per bedrijfssector), en duurzaamheid. Bosch reikt deze awards al sinds 1987 uit om de uitmuntendheid van toeleveranciers te belonen, en ze staan hoog aangeschreven in de branche. Vanaf dit jaar eert de onderneming ook de inspanningen van zijn leveranciers om duurzaamheid te bevorderen, met de eerste van deze nieuwe prijzen gericht op activiteiten om de CO2-uitstoot te verminderen.