Disclaimer : Deze opnames dateren van voor de uitbraak van COVID-19.

Wat de meeste sites van Medirest onderscheidt van de catering voor het Eurest- en Scolarest-segment, is de mogelijkheid om ononderbroken maaltijden te verstrekken. Of het nu in een ziekenhuis of in een residentie is, het is noodzakelijk om 7 dagen per week te koken, maandag tot zondag, van 's morgens tot 's avonds. Daarom is de organisatie heel anders, van de bestelling tot de bediening (in een gemeenschappelijke ruimte of in de kamer van de patiënt).

Bovendien is het in een Medirest-keuken de belangrijkste uitdaging om een menu te bereiden en tegelijkertijd te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften van elke patiënt en/of bewoner. We stellen alles in het werk om de meest geschikte voeding aan te bieden, maar ook de juiste consistentie. Inderdaad, soms moeten er gemengde gerechten, soepen of al gesneden gerechten worden geserveerd....

In de mate van het mogelijke proberen we ook de voorkeur en de afkeer van de bewoners te achterhalen om ze elke dag met dezelfde eetlust te laten eten. We vinden het belangrijk om een relatie met de bewoners op te bouwen en hun mening te kennen. Er worden regelmatig bijeenkomsten gehouden om met het verplegend personeel en het management van de voorziening te overleggen. Zoals bij al onze sites is een tevreden klant en consument ons ultieme doel!

Ontdek in deze video een glimp van het dagelijkse leven van ons keukenteam, aanwezig op het OCMW in Oudenaarde.

Medirest

Wil je graag meer weten over de oplossingen van Medirest? 

Lees dit artikel

Game changers

Annelies Samyn legt uit dat ze erg trots is op haar carrière bij Compass Group en op haar evolutie om vandaag Contract Manager te worden bij het OCMW van Oudernaarde.

Ontdek alles over haar profiel