COMPASS GROUP WIL MET DE SLIMME KOELKASTEN VAN TASTIES EEN FLEXIBEL ALTERNATIEF BIEDEN VOOR de klassieke bedrijfsrestaurants

Stel je voor, een kantoor waar je 24/7 vers en gezond kan eten en drinken. Geen klassieke bedrijfskantine meer waar je afhankelijk bent van de openingsuren om een heerlijke maaltijd te scoren. Compass Group wil werk maken van dit individuele en flexibele cateringaanbod op maat van bedrijven met behulp van moderne technologie. Zo zijn we recent gestart met het aanbieden van market 24/7 (een microshop voor bedrijven) en gaan we nu ook de slimme koelkasten van Tasties uitrollen. 

Zo’n koelkast open je eenvoudig met behulp van je smartphone en een QR-code. Wanneer je een maaltijd eruit neemt, gaat het bedrag automatisch van je rekening. Via dit intelligente systeem van scannen is diefstal uitgesloten. De intelligente koelkasten zullen de klok rond gevuld zijn met een heerlijk aanbod aan verse en gezonde maaltijden en drankjes. Compass Group plant om meer dan vierhonderd bedrijfskantines in Benelux uit te rusten met de koelkasten van Tasties.

MET DE SLIMME KOELKASTEN VAN TASTIES geniet je de klok rond op kantoor van gezonde maaltijden en drankjes.

“Sinds september installeerden we al zo’n 25 van onze slimme koelkasten bij verschillende grote bedrijven. De komende maanden komen er daar in België, Nederland en Luxemburg alleen al nog zo’n 100 bij. Het is duidelijk dat bedrijven op zoek zijn naar alternatieven voor de klassieke bedrijfscatering. Tasties speelt in op die vraag door het mogelijk te maken om onbemande bedrijfsrestaurants in te richten die hun klanten volledig ontzorgen. Bovendien sluiten onze slimme koelkasten diefstal volledig uit.” Jelle Fluit, Co-CEO van Tasties.

“Onbemande catering is in Amerika al “booming business”, in Europa zien we dat deze markt zich volop aan het ontwikkelen is. Met Tasties hebben we de ideale Europese partner gevonden waarmee we moderne bedrijfskantines van verse, gezonde maaltijden de klok rond kunnen voorzien. Als onderdeel van de afspraak zullen in alle Tasties koelkasten ook slaatjes en ‘to heat’-maaltijden van Tom & Della’s  komen, ons eigen premium retailmerk”, zegt Bart Matthijs, CEO bij Compass Group BelgiLux NV.

benieuwd naar onze oplossingen?

Wil je meer weten over onze oplossingen en hoe ze je het leven eenvoudiger maken?
Of wil je liever een live demo?

Laat het ons weten we zorgen ervoor!