Welzijn op het werk; geïnspireerd door jou

Mensen inspireren en momenten van welbehagen creëren is essentieel voor Eurest. We willen graag van elk moment een waardevolle ervaring maken, met eten als verbindende factor. Door de juiste ingrediënten samen te brengen, bouwen we aan een omgeving waar mensen positief worden en blijven.

Onze visie op welzijn op het werk - een gevoel van welbehagen bij al je werknemers - is gestoeld op vier fundamenten: food, community, ownership en storytelling. De synergie tussen deze componenten zorgt voor een werkomgeving waar je medewerkers graag zijn, waar ze 'thuis' zijn en waar ze optimaal kunnen presteren, en dat elke dag opnieuw.

Food - Meer goeie dingen, minder slechte dingen

Onze gerechten moeten lekker, gezond en uitgebalanceerd zijn. Voeding en vitaliteit zijn immers onlosmakelijk met mekaar verbonden.

Onze focus ligt op een gezond, seizoensgebonden en regionaal aanbod: meer groenten, fruit, graanproducten en plantaardige proteïnen. En natuurlijk minder vlees, suikers en zouten.

Ownership - We houden het simpel

Wij zorgen voor gemak. Niet enkel in onze food services, maar ook in het aanleveren van de juiste informatie en het inzetten op de juiste technologische ontwikkelingen. Dat laat onze klanten toe om meteen toegang te hebben tot alle informatie die ze nodig hebben om hun food services flexibel en dynamisch in goede banen te leiden, én om in te spelen op trends in food- en werkcultuur.
Maar we geven niet enkel ownership; we nemen het zelf ook op. Wij houden marktevoluties  en -trends in de gaten en geven onze klanten waardevol advies over toekomstige ontwikkelingen.

Community - Meer dan enkel een werkplek

Wij creëren multifunctionele ruimtes waar mensen komen om te eten en drinken, te werken, studeren, vergadering, praten of ontspannen. Wij nemen initiatieven die de productiviteit en het innovatieve potentieel van je mensen een boost geven.
En wij passen ons aanbod aan met all-day eten en drinken: van ontbijt tot koffiepauze, lunch, en veel meer...

Storytelling - Promise & Commitment

In deze tijden van soms-nogal-fake nieuws en gewijzigde percepties, engageren wij ons om je het echte verhaal te brengen achter het eten dat wij maken en de mensen die daarmee bezig zijn.
Wij maken meer en meer gebruik van storytelling om onze klanten en gasten een inzicht te geven in hoe het er in onze business achter de schermen aan toegaat. Inzichten in waarom eten zo lekker is, wat we doen om zo weinig mogelijk vetten, zouten en suikers te gebruiken, hoe we zorgen voor gelijke kansen voor iedereen met een nadeel op de arbeidsmarkt, hoe we omgaan met plastic en andere wegwerp-toestanden...

Check hier voor Leesvoer 
 

WE HEBBEN WAT TE VERTELLEN

Over hoe we well-being naar de werkvloer brengen door betere voeding te serveren in een betere omgeving. Wil je meer horen?

Neem vandaag nog contact op!