Vanaf juli vind je onze Tom & Della’s salades ook terug in de Lunch Garden. Maar liefst 75 van hun filialen verspreid over het land zullen dagelijks drie verschillende slaatjes aanbieden om ter plekke op te eten of om mee te nemen.

Compass Group ging hiervoor een partnership aan met Lunch Garden onder de naam ‘Tom & Della’s Garden – especially made for Lunch Garden’.

Het is de bedoeling om regelmatig te roteren, waardoor alle variëteiten aan Tom & Della’s salades de revue zullen passeren. Zo zal je er onder meer kunnen smullen van vis en vlees maar ook vegan en veggie opties.

Ann Biebuyck, CEO Lunch Garden: “De vraag naar salades blijft toenemen en we willen daar dan ook in mee-evolueren en meer variatie aanbieden. Steeds meer mensen kiezen voor een healthy of veggie lifestyle en bij Lunch Garden streven we ernaar dat onze maaltijden een weerspiegeling zijn van de samenleving. Daarom deze samenwerking met een gespecialiseerde partner die ons de beste kwaliteit en kraakverse salades garandeert waarmee we ons tot een jonger publiek willen richten. “

Bart Matthijs, managing director Compass Group: “We zijn helemaal klaar om de bereidingen van onze Tom & Della’s salades, die in België gebeuren en met vaak Belgische producten, op te schalen voor Lunch Garden. We drijven de productie op, maar we houden wel vast aan ons credo: de bereiding moet artisanaal blijven.“

De eerste slaatjes die je op de menukaart van Lunch Garden zal kunnen spotten zijn onder meer de Herbs & Goat Cheese Tabouleh, de Smoked Salmon & Dill Greek Pasta en de Spicy Chicken Quinoa.

Hongerig naar meer info over Tom & Della’s? Neem dan zeker een kijkje op de gloednieuwe Tom & Della’s Facebook-pagina of instagram.