ETEN VERENIGT ONS EN... ONZE CHEFS INSPIREREN ONS! HET IS TIJD VOOR HET GROOTSTE CULINAIRE FEEST VAN HET JAAR: VAN 12 TOT 18 SEPTEMBER, IS HET CHEF APPRECIATION WEEK!

Compass vertrouwt op al onze ongelooflijke chef-koks, die de basis vormen van ons bedrijf en onze gemeenschap. Tijdens Chef Appreciation Week nemen we de tijd om blijk te geven van waardering voor onze chefs!

Een beetje geschiedenis...

In 2013 hebben Donald en Lisa Crutch van de National Pink Tie Organization "Chefs Against Cancer" divisie, Chef Appreciation Week mede opgericht om al diegenen te eren en te erkennen die in de culinaire industrie dienen vanwege hun toewijding, liefde voor eten en bereidheid om te serveren.

In 2018 werkte Compass Group USA business samen met de familie Crutch om Chef Appreciation Week in haar cafés en restaurants nationaal te organiseren. Toen Donald Crutch in 2019 onverwacht overleed, beloofden we zijn nalatenschap voort te zetten met een verbintenis om een wereldwijde Chef Appreciation Week-campagne te lanceren, die nu mondiaal in meer dan 30 landen wordt gevierd. 

Doe met ons mee door de tijd te nemen om #thankyou te zeggen tegen chef-koks en culinaire teams over de hele wereld voor hun harde werk en toewijding.

Hoe gaan we dit vieren?

Compass Group bokste onderstaande video in elkaar, waarbij onze chefs globaal de 'pass the bread'-challenge aangingen!

Houd zeker ook onze website en social media in de gaten, want tijdens Chef Appreciation Week zullen daar verschillende acties op verschijnen!

Stay tuned.